Schade

Heeft u schade aan uw auto of caravan? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan. U kunt tijdens onze openingsuren zonder afspraak binnen lopen, maar u kunt ook een aanvraag doen via e-mail:[email protected] / [email protected]
Vermeld u bij de aanvraag de toedracht van de schade en voeg dan tevens foto’s toe van de schade, zodat wij u een zo juist mogelijke aanbieding kunnen doen.

Niet alleen als particulier kunt u bij ons terecht. Smeets Autoschadeherstel is tevens een specialist in het vakkundig herstellen en spuiten van alle soorten groot- en zwaarvervoer. Niet alleen vrachtwagens, maar ook graaf- en landbouwmachines, trekkers, bakwagens of containerwagens kunnen wij professioneel voor u herstellen. Met diverse eigen spuitcabines verzorgen wij ook het spuitwerk binnenshuis. Tevens kunnen wij voor u belettering van alle vervoermiddelen verzorgen. Mede door deze vakkennis zijn wij exclusief partner van DAF Рtrucks. 

Wat doen wij?

Service bij schade

Smeets Autoschadeherstel heeft de service aan haar klanten hoog in het vaandel staan.
Wij bieden u als service:

  • – Gratis haal en breng service
  • – Levenslange lakgarantie (lid van Dupont 5 star service)
  • – Vervangend vervoer, ook voor bedrijfswagens
  • – Volledige administratieve afwikkeling met verzekering of assurantie adviseur.
  • – Volledige administratieve afwikkeling bij verhaalschade.
  • – Reclame en belettering
  • – Vervangen en repareren van ruiten
  • – Carcleaning

Smeets

Smeets Autoschadeherstel is een veelzijdig bedrijf dat zich bezig houdt met alles op het gebied van schadeherstel van o.a. personen- en bestelwagens.

A.A.S.

Als A.A.S. schadehersteller nemen wij al uw zorgen uit handen. De hoge eisen die A.A.S. stelt aan haar schadeherstel- bedrijven zorgt ervoor dat wij borg staan voor hoogwaardig schadeherstel met klantgerichte service.

Veilig & vertrouwd

Als lid van A.A.S. streven wij naar de hoogste klanttevredenheid score. Voor onze klanten voeren wij een actief traject op het gebied van schadelastbeheersing.

HULP NODIG?

U kunt ons altijd bereiken via mail en telefoon. Kom vrijblijvend langs!

[email protected]